Eco Bubble-teknologin

Lika ren tvätt med bättre ekonomi

Genombrott i tvättstugan - Samsungs nya tvättteknologi Eco Bubble ger dig en energibesparingupp till 70% Dessutom får du lika ren tvätt som tidigare och en varsam hantering av dina kläder som gör att  de behåller färg och form bättre under lång tid.

Det oberoende industriforskningsinstitutet Swerea IVF har bekräftat Eco Bubble-teknikens effektivitet efter noggranna tester under våren 2011.
Se pdf-blad "Test result Samsung ECO Bubble". (Pdf öppnas i ett nytt fönster)

 Eco Bubble

Så funkar Eco Bubble-teknologin

Tvättmedel och sköljmedel doseras som vanligt i tvättmedelsfacket. Istället för att direkt sköljas in i tvättmaskinen med vattnet, passerar tvättmedelsblandningen genom en pump som tillsätter luft. När luften tillförs löses tvättmedlet upp mer effektivt och ett skum bildas. Skummet består av små tvättmedelsbubblor som strömmar genom textilfibrerna och penetrerar dem mer effektivt. Denna funktion kan användas på alla tvättprogram.

 

Super Eco wash

Med Samsungs unika program Super Eco wash som använder sig av Eco Bubble-teknologin tillsammans med kallt vatten får du ett otroligt resultat. Istället för att använda ett traditionellt 40° C tvättprogram, där vattnet måste hettas upp, gör kombinationen av kallt vatten och Eco Bubble-teknologin att du minskar din energiförbrukning med hela 70% Självklart får du ett lika bra tvättresultat med Super Eco wash som ett traditionellt program på 40° C.

 

Skonsammare med Diamond Drum

Med vår skonsamma tvättrumma kallad Diamond Drum är tvättmaskinen hård mot smutsen men mjuk mot dina kläder. Hålen i trumman är som mjukt diamantformade skålar för att undvika vassa kanter. Det minimerar den mekaniska påverkan på fibrerna i dina kläder vid tvätt och centrifugering och du får en tvättmaskin som är extra skonsam mot dina kläder.

 

Eco trumrengöring

Med vår nya trumrengöringsfunktion elimineras beläggning och oönskade dofter som kan uppkomma vid tvätt i låga temperaturer under längre tid. Maskinen indikerar automatiskt efter 40 tvättar att trumrengöringsprogrammet bör köras. Rengöringen sker helt utan kemikalier vilket innebär att du får en ren maskin, en ren tvätt och längre livslängd på din tvättmaskin på en och samma gång.

 

Tyst och fridfullt – VRT Plus

Speciella VRT Plus-sensorer ser till att hålla trumman i perfekt balans i en hög centrifugeringshastighet. Tack vare detta minskas buller och vibrationer så att du knappt märker att maskinen är på. Ljudet är så lågt att du kan tvätta mitt i natten utan att väcka grannarna.

 

Keramiskt värmeelement

Samsungs innovativa keramiska värmeelement spar energi och är långt mer hållbara än de konventionella elementen i vanliga maskiner. Detta gör att livslängden på din maskin ökar.

Gå till produktsidan Tvättmaskin WF1704YPC/XEE Eco Bubble Samsung
Gå til produktsidan Torktumlare SDC3B701/XEE Samsung

Lika ren tvätt med bättre ekonomi

 

Eco Bubble

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väl Super Eco wash och minska energiförbrukningen med 70% 

 

 

Kläderna håller längre med Diamond Drum

 

 

Trumrengörning utan kemikalier

 

 

Tvätta utan en massa vibrationer & buller

 

Lång livslängd med keramiskt element