Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 Stäng

Logga in eller skapa en profil för att få tillgång till mina sidor.

Stäng

Kundkorg

Totalt: st, inkl. moms.
Din kundkorg är tom

På elkedjan.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Du har valt

Genom att du har valt en butik så anpassas webbsidans innehåll för matcha det lokala utbudet!

  {{storeFinderService.selectedVendorModel.Vendor.Phone1}}

Du kan nu göra beställningar från den valda butiken.

Du kan söka på butiksnamn, postnummer eller postort för att hitta din butik.

140 butiker och 1900 anställda elektriker i samverkan nära dig. Hitta din Elkedjan-butik

Beställningsinformation

När du hittat vad du söker

När du skickar en beställning med de produkter som ligger i kundvagnen går beställningen till din valda Elkedjan-butik. Beställningen hanteras av butiken och köpet gör du sedan upp med butiken. Många av våra butiker erbjuder hemleverans, bortforsling och installation.
Kom ihåg att köpet inte är slutfört förens du har betalt produkten/produkterna i butiken.

Då du vill genomföra ett köp

Köp på elkedjan.se kan endast genomföras via en av våra butiker. Denna sajt visar sortimentet som finns och som kan beställas av våra butiker. Produkten/produkterna som du skickar en beställning på går till den Elkedjan-butik som du valt. Beställningen hanteras av butiken och köpet gör du sedan med butiken.


Observera att distanshandelslagen ej gäller vid beställningar som sker via elkedjan.se då du som konsument i dagsläget inte kan handla ”direkt på nätet” (beställa, betala och få varan levererad) via elkedjan.se.
För närvarande finns endast möjligheten att kontakta vald butik för att genomföra ett köp, vilket innebär att du handlar i butik.

Hantering av personuppgifter på www.elkedjan.se

Användning av våra kunders personuppgifter

När du registrerar dig och/eller beställer något via www.elkedjan.se samtycker du till att Elkedjan och dess närstående bolag, i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204), lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Dessa uppgifter lagras och används för att vi på bästa sätt ska kunna fullfölja våra åtagande gentemot dig. Vi använder dem även för att göra webbplatsen så personlig som möjlig och på så sätt bättre kunna tillfredsställa dina behov som kund och förbättra servicen. Dina uppgifter lagras och kan komma att användas i informations- och marknadsföringssyfte. Elkedjan och dess närstående bolag kan, om du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig mejlledes, via direkt marknadsföring eller med marknadsundersökningar. Du kan självklart när som helst skriftligen meddela oss om du motsätter dig till att vi behandlar dina personuppgifter för marknadsföringsändamål. Dina personuppgifter behandlas med största försiktighet och vi garanterar att dina kunduppgifter enbart används av Elkedjan och dess närstående bolag. Elkedjan och dess närstående bolag kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Elkedjan anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Elkedjan och dess närstående bolag.

Detta gäller vid rättelse, insyn och återkallelse

EEL AB, 556654-6213, 019-17 54 00, Bäcklundavägen 1, 702 03 Örebro, är personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen. Enligt 26 § i personuppgiftslagen är Elkedjan därför skyldigt att, efter din på egen hand undertecknade skriftliga begäran, en gång per kalenderår kostnadsfritt lämna besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Om sådana uppgifter behandlas ska skriftlig information lämnas rörande vilka personuppgifter det berör, varifrån de har hämtats ändamålet med behandlingen samt till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna har lämnats. På din begäran är Elkedjan skyldig att rätta, blockera eller radera de personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och då avslutas all hantering av dina personuppgifter.