Företag

Privat

Laddväljaren / Arbetsplats

Vi hjälper dig hela vägen

Ladda på jobbet? Självklart. Vi löser rätt laddlösning för er arbetsplats.

Dags att skaffa laddboxar till arbetsplatsen?

Oavsett om det är en industri eller ett kontor, att kunna ladda bilen på jobbet kommer att vara en självklarhet i framtiden. Men vad gäller? Vilken lösning är rätt för dig och er arbetsplats? 

Nedan sammanfattar vi svaren på några av de vanligaste frågorna som kan dyka upp och varför du ska välja oss som samarbetspartner i ert laddprojekt.

Vi hjälper er hela vägen från inkommande servis till färdig laddlösning. Kontakta oss så berättar vi mer om vår lösning!

Varför ska man installera laddboxar på sin arbetsplats?

Statistiken visar att laddbara bilar ökar markant ute på vägarna och trenden pekar uppåt.

Med detta ökar även behovet av att ladda sin bil på jobbet. Både för anställd och besökare

Vi, som riktiga elektriker, avråder starkt från laddning i vanliga eluttag med alla de risker det medför.

Kontakta oss så berättar vi mer om varför.

Hur många laddare kan man installera?

Fastighetens tillgång till el och nuvarande förbrukning styr hur mycket kapacitet som finns över för elbilsladdning. Utifrån antalet laddplatser som det finns behov av, både i nutid och framtid, är vår lösning flexibel för att fungera så optimalt som möjligt. Kontakta oss för en översyn och se vilka förutsättningar ni har.

Våra samarbetspartners inom ladd

Vi samarbetar brett med leverantörer för att ha möjlighet att anpassa lösningen utifrån förutsättningar och behov. Våra huvudleverantörer inom ladd är Garo & Charge Amp där vi kan bygga lösningar som är skalbara och kan integreras med fastighetens övriga system. Genom vår energiportal får ni som förening full kontroll över fastighetens system. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad kan man söka för bidrag?

Via Naturvårdsverket kan man söka upp till 50%, maximalt 15.000:- per laddpunkt, av kostnaden för material och arbete vid installation. Kontakta oss så hjälper vi dig med att få ihop rätt underlag för att kunna söka bidraget under processens gång.

Betallösningar?

Våra system är öppna för alla typer av betalning och tillsammans ser vi till att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen utifrån ert behov.  Kontakta oss så berättar vi mer.

Så här kommer du igång:

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom 5 arbetsdagar. Vi kommer gärna ut på plats för att se vilka möjligheter och eventuella begränsningar som finns hos er. Utifrån ert behov och förutsättningar tar vi fram en lösning som är kostnadseffektiv, framtidssäkrad och integrerar eventuella övriga system i fastigheten.

Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är och A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

OBS! Under semestertider kan svarstiderna vara något längre än vanligt. Tack för din förståelse och ha en riktigt härlig sommar!

Välj din elektriker i listan eller klicka på "Visa närmaste" nedan så väljs automatiskt din närmaste Elkedjan-elektriker.