Företag

Privat

Laddväljaren / Paket / GARO TWIN 22 kW med dubbla uttag typ 2 och dynamisk lastbalansering inkl installation förberedd för solceller

GARO

TWIN 2x22 kW med uttag

Laddbox med dubbla uttag typ 2. Utvecklad i Sverige för nordiskt klimat. Laddar upp till 11 mil/h.

Checkmark green Optimerad för solceller Checkmark green Laddar 2 bilar samtidigt Checkmark green Dynamisk lastbalansering

Produktinfo

Garo är en pålitlig leverantör när det kommer till elmaterial & elbilsladdning. Denna laddbox har allt som behövs för en trygg och säker laddning av bilen. Laddar upp till 2 bilar samtidigt.

Teknisk specifikation

Max laddström: 2 x 3-fas 32A
Ställbar effekt: 4,1-22 kW
Dynamisk lastbalansering: Möjligt som tillval i paket
Kabel/Uttag: Uttag typ 2
IP-klass: IP44
Energimätare: Ja, inbyggd
Jordfelsbrytare: Ja
DC-skydd: Ja
App: Nej
Molntjänst: Nej
Produktgaranti: 2 år

Stolpe & fundament

GARO

625:- inkl moms

Laddkabel 3-fas 32A 7,5 m

Defa

1 592:- inkl moms

Laddkabel 3-fas 32A 5 m

Defa

1 398:- inkl moms

Boka din laddbox

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

Totalpris m. installation

:- inkl moms ?Priset anges inklusive maximalt avdrag för Grön Teknik. 
Grön Teknik är en skattereduktion som ges direkt på fakturan för inköp och installation av bland annat laddstationer. Avdrag för Grön Teknik omfattar inte kostnader för resor utan detta tillkommer.

Priset är baserat på maximalt avdrag för Grön Teknik. Resekostnader tillkommer. Bokningen är bindande först efter kontakt med elektriker.

?För dig som vill dela upp betalningen så erbjuder vi delbetalning via MyMoney. Du delar då upp din investering och betalar en fast månadskostnad. Klicka i denna ruta så berättar vår elektriker mer om delbetalning.

Kontaktuppgifter

Din elektriker

Avståndet som visas avser från den plats din enhet rapporterat att du befinner dig på.

Avstånden är beräknade ifrån installationsadressen som har fyllts i.

Dina val:

  • GARO - TWIN 2x22 kW med uttag
  • Energimätare - GARO
  • Installation
?-Montering av box på vägg
-Upp till 10 meter kabel 3-fas
-2 st håltagning i vägg av lätta material
-Jordfelsbrytare typ A för laddbox (extern eller inbyggd beroende på laddboxmodell)
-Driftsättning och genomgång av laddbox
 
För att kunna utföra installationen utan tillkommande kostnader behövs ledig plats i, en och samma, elcentral för laddbox och ev. energimätare och fri tillgång till installationsplats. Vi utför inte montering på putsad fasad och i vår standardinstallation ingår inte grävarbete. Vill du få tillgång till eventuell molntjänst behöver laddboxen vara uppkopplad. Detta kräver att ditt lokala nätverk når laddboxens installationsplats. Gör det inte det kan installatör lämna prisförslag för lösning på det. Vi rekommenderar också minst 20A huvudsäkring men kan anpassa laddboxen utifrån dina förutsättningar. Eventuella tillkommande kostnader  samt reskostnad från installatörs filial tillkommer på priset. Dessa kan du stämma av vid kontakt med installatör.

Det gick superbra!

Något gíck fel, försök igen!