Företag

Privat

Det smarta hemmet

Smart el, så här funkar det;

Med smart el kan du ”styra ditt hem” helt efter dina önskemål. Styr belysningen efter ljuset utomhus, eller efter ett eget schema. Du kan släcka all belysning med ett knapptryck när du går hemifrån. Låta belysningen tändas innan du kommer hem. Du kan i princip styra det mesta som har med el att göra. Allt med bara med några få knapptryck. Vill du veta mer? Det är bara att fylla i uppgifterna nedan så får du veta allt (obs, du binder dig inte för något).

Så här gör du;
Välj en riktig elektriker, alla elinstallationer ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och berättar mer om hur just ditt hem kan bli ett smart hem. Allt med hjälp av riktiga elektriker. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

 

Vad händer nu?
Efter att du skickat in din förfrågan kommer vi att kontakta dig inom kort för att prata vidare om hur vi kan hjälpa just dig. Din förfrågan är inte bindande.