Företag

Privat

Inred ute. Med ljus.

Utomhusbelysning, så här funkar det;

Rätt belysning på rätt ställe lyfter de flesta trädgårdar och husfasader. Oavsett om det är pollare som lyser upp en gång eller väggarmaturer som visar upp villan/sommarstugan från sin bästa sida. Våra riktiga elektriker hjälper dig att skapa en trivsam trädgård med ljussättning bland buskar, träd, uteplatser och fasader. Vill du veta mer? Det är bara att fylla i uppgifterna nedan så får du veta allt (obs, du binder dig inte för något).

Så här gör du;
Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är och A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

Välj din elektriker i listan eller klicka på "Visa närmaste" nedan så väljs automatiskt din närmaste Elkedjan-elektriker. 

 

Vad händer nu?
Efter att du skickat in din förfrågan kommer vi att kontakta dig inom kort för att prata vidare om hur vi kan hjälpa just dig. Din förfrågan är inte bindande.