Företag

Privat

Affärsutvecklare - Smart Energi

Affärsutvecklare - Smart Energi

Vi bygger just nu Sveriges starkaste kedja för riktiga elektriker. Därför söker vi dig som vill vara med i energiomställningen och arbeta med lösningar inom Smart Energi. Är du en affärsutvecklare med visioner? Då välkomnar vi dig att bli en del av Elkedjan.

 

Om rollen

Behovet av solenergi, elbilsladdning, energilager med mera går ingen obemärkt förbi. Vi kallar detta för Smart Energi och har delat in det i SKAPA, LAGRA, DELA, STYRA och LADDA. I din roll som affärsutvecklare kommer du aktivt att arbeta med att fylla dessa begrepp med lösningar och tjänster för att lansera dem på marknaden tillsammans med oss. Läs mer om vad Smart Energi betyder för oss här.

I det dagliga jobbar du nära våra delägare där du stöttar dem i säljprocesser och lösningar mot slutkund.  Du har även en aktiv roll mot våra partners för att skapa nya lösningar. Tillsammans med dina kollegor förväntas du driva vår affär inom Smart Energi framåt.

Tjänsten är med fördel placerad på något av våra kontor som Anderstorp, Jönköping eller Eskilstuna men för oss är det viktigaste att vi är rätt för varandra.  Resor inom landet är ett naturligt inslag i din roll. Du rapporterar till affärsutvecklingschef.

 

Din profil

Du kännetecknas snarare som en utvecklare än förvaltare och går igång på att jobba mot högt uppsatta mål. Förmodligen har du arbetat några år inom försäljning eller projektledning inom energi, batterilagring, solenergi, eller liknande. Vi förutsätter att du likt oss verkligen gillar teknik och att skapa nya lösningar.

Det är genom affärsmässighet och genuint intresse för att utveckla goda relationer som du lyckas i den här tjänsten. Du är modig när det kommer till att testa nya metoder och arbetssätt och tar stort eget ansvar för att driva utvecklingen av affärsområdet.

Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

 

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Till din hjälp kommer du ha många engagerade kollegor runtomkring dig.

Så, vill du vara med och påverka Sveriges energiomställning?

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap.  Skicka in din ansökan direkt på Stellab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87.  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!