Företag

Privat

Affärsutvecklare med visioner

Affärsutvecklare med visioner

Vill du vara med och bygga Sveriges starkaste Elkedja? Vi söker nu dig som vill utmana elinstallationsbranschen att ta nästa steg. Du får vara med och skapa helt nya produkter, tjänster och lösningar för framtiden.  Är du en affärsutvecklare med visioner?

 Rollen
Utvecklingen inom solenergi, elbilsladdning och effekthantering går fort och efterfrågan växer snabbt. Som affärsutvecklare hos oss är du med och utvecklar, paketerar och lanserar våra tjänster och lösningar inom Smart Energi. I det dagliga jobbar du nära strategiska partners och kunder där du stöttar kunderna i säljprocesser mot slutkund som är bland annat villaägare, fastighetsbolag och industrier. Du förväntas ta ett helhetsgrepp om området och bearbeta såväl befintliga som nya samarbetspartners för att skapa lösningar som går i linje med framtiden.

Tjänsten är med fördel placerad på något av våra kontor som Anderstorp, Jönköping eller Eskilstuna men för oss är det viktigaste att vi är rätt för varandra.  Resor inom landet är ett naturligt inslag i din roll.

Personen
Vi söker dig som har en coachande och konsultativ profil. Du kännetecknar dig mer som en utvecklare än förvaltare och går igång på att jobba mot högt uppsatta mål. Förmodligen har du arbetat några år inom försäljning eller affärsutveckling och med stark fördel kopplat till energi, effekt och/eller solenergi. Vi förutsätter att du likt oss verkligen gillar teknik och att skapa nya lösningar.

Vidare bör du ha genuint intresse för att utveckla nya relationer och är en vass kommunikatör. Du är modig när det kommer till att testa nya metoder och arbetssätt och tar stort eget ansvar för att driva utvecklingen av affärsområdet.

Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Erbjudandet
Som affärsutvecklare på Elkedjan är du i allra högsta grad med och bidrar till en mer hållbar värld där du får verka i framkant Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Till din hjälp kommer du ha många engagerade kollegor runtomkring dig.

Låter det här som något för dig?
Vi samverkar med HR-strateg i den här rekryteringen. Skicka in din ansökan här. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson072-214 23 87 alternativt elin.andersson@hrstrateg.se

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!