Företag

Privat

Elprojektör

Elprojektör

Vi bygger just nu Sveriges starkaste Elkedja för riktiga elektriker. Vill du vara med på den resan? Nu anställer vi en Elprojektör till teamet!

Rollen
Som Elprojektör erbjuds du ett varierande och stimulerande jobb i en kedja som står inför en spännande framtid.  Tjänsten innebär ansvar för inkommande offertförfrågningar där du tar fram och upphandlar elartiklar samt presenterar kompletta lösningsförslag och installationsunderlag för våra delägare. Projekten är kundunika och kommer innehålla allt från klassiskt elmaterial till produkter/helhetslösningar inom exempelvis sol, ladd och batterilagring.

I uppdraget kommer du arbeta med både rena offertfrågor, föreskrivna projekt och entreprenadkalkyler. Detta i nära samarbete med produktchefer, säljorganisationen och våra delägare. Att följa upp offerter och förhandla med våra leverantörer för att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna i rätt tid är en viktig del i tjänsten.

Placeringsort är med fördel på kedjekontoret i Anderstorp alternativt Jönköping men vi är än mer måna om att vi är rätt för varandra än vart du bor i landet. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet inom El- eller grossistbranschen. Kanske är du elektriker i grunden och har byggt på med intressanta erfarenheter inom exempelvis projektledning, kalkylering eller försäljning. Vi ser nämligen att alla dessa erfarenheter kommer hjälpa dig i din resa hos oss. Du är bekant med kalkylprogram och har god materialkunskap inom EL

Som människa identifierar du dig som ansvarstagande och affärsmässig med förmåga att analysera underlag i form av tekniska specifikationer och ritningar. Det är sedan genom din kommunikativa approach du skapar förtroende och bygger goda interna och externa samarbeten.  

 

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig nyckelspelare i verksamheten där du får möjlighet att följa projekt från ax till limpa och se långsiktiga resultat av det arbetet du gör. Till din hjälp kommer du ha många engagerade och duktiga kollegor runtomkring dig.

I det här uppdraget samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Skicka in din ansökan direkt på Stellab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87.  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.