Företag

Privat

Offertberedare/Innesäljare

Offertberedare/Innesäljare

Till vår offertavdelning söker vi nu en OFFERTBEREDARE/INNESÄLJARE som vill vara med och leverera bästa möjliga support och service hela vägen ut till våra kunder.

I vårt offertteam blir du en viktig kontaktyta mot våra installatörer som vi hjälper med professionella offerter. I denna roll kommer du arbeta med att ta emot förfrågningsunderlag, analysera dessa, ta in och förhandla priser från våra leverantörer.

När offerten är färdigställd presenterar du den för våra installatör som tar vidare till kund där du sedan förvaltar ordern när den kommer tillbaka. Under processens gång har du ett nära samarbete med andra interna funktioner, framförallt med våra utesäljare kring projekt och kundspecifika lösningar.

Hos oss har vi en generös och prestigelös inställning vad det gäller att dela med sig till varandra av erfarenhet och kunskap.

Övergripande innehåll i tjänsten;

  • Arbeta aktivt med offerter och prisförslag
  • Förhandla priser med våra leverantörer
  • Rekommendera lösningar eller produkter till förfrågningar
  • Presentera offert till kund samt ta hand om order
  • Leverera snabb och bästa möjliga service

På Elkedjan kan du förvänta dig mycket engagemang och hög kompetens. Med ett tillåtet klimat arbetar vi alltid som ett team där vi backar upp, stöttar varandra och har kul tillsammans! 

DIN PROFIL
Vi söker i första hand dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har erfarenhet från el- eller grossistbranschen och att du i någon form arbetat med de produkter vi säljer. Du kan också har arbetat med kalkyl eller offerter inom tex. bygg eller vvs där du har förhandlingsvana och skapat en förståelse för processen. Du har ett genuint intresse av försäljning, drivs av eget ansvar och är självgående i ditt arbete, samtidigt som du har lätt för att jobba tillsammans med övriga kollegor i teamet mot våra gemensamma mål. Du är affärsmässig, kvalitetsmedveten och noggrann samt har en god kommunikativ förmåga och trivs med att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Vi ser gärna att du har kunskap i Officepaketet samt av något affärssystem.

Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med FindMood. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, 070-23 63 925. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se, senast 14 februari. Hör gärna av dig med frågor under processens gång.