Företag

Privat

Operativ Marknadschef

Operativ Marknadschef

Vill du vara med och forma Sveriges största Elinstallationskedja?

Om Rollen

Som operativ marknadschef blir du en viktig spelare för vår fortsatta framgång i en framtidsbransch i stark utveckling. Ditt övergripande ansvar blir att utveckla Elkedjans varumärke och marknadsstrategi.

Du ansvarar för att:

  • Driva och utveckla digital media som hemsida, intranät, sociala medier mm
  • Samordna våra marknadsaktiviteter
  • Vidareutveckla e-handelslösningar
  • Koordinera och producera marknadsmaterial.

Vi söker dig som inte bara pratar strategier utan även gillar hantverket och det operativa arbetet på en marknadsavdelning. Din vardag blir variationsrik med många kontaktytor. Du har ett nära samarbete med VD, produktchefer, försäljning och våra kunder. Du har en marknadsassistent i ditt Team och du rapporterar direkt till VD. Placering är i Anderstorp.

 

Din profil

Du vet vilka faktorer som är viktiga för att utveckla framgångsrika varumärken och trivs med att driva det arbetet.  Som kommunikatör är du kreativ och har enkelt för att skriva och visualisera komplexa koncept och lösningar på ett tydligt sätt. Du är en van användare av Adobe CS suite med fokus på InDesign, Illustrator och Photoshop.

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbete, gärna från snabbrörliga branscher med hög marknadsaktivitet. I ryggen har du en relevant utbildning inom media & kommunikation.

Utöver din bakgrund och kompetens värdesätter vi din personlighet mycket högt. Din flexibilitet och förmåga att prioritera och kommunicera med andra blir nyckelfaktorer för att lyckas.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att ta ett helhetsgrepp inom marknad och kommunikation. Vi är en starkt entreprenörsdriven organisation i bransch med högt tempo och stora förändringar.

Det här är ett perfekt jobb för dig som vill ta nästa kliv i din karriär och få möjlighet att utvecklas tillsammans med kedjan.

Så vill du ansvara för vår kommunikation och tonalitet? Välkommen till oss på Elkedjan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Eventuella frågor besvaras av Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.