Företag

Privat

Säljare med ambitioner

Säljare med ambitioner

Vill du vara med och bygga Sveriges starkaste Elkedja? Vi söker nu dig som vill utmana elinstallationsbranschen att ta nästa steg. Är du en proaktiv säljare med ambitioner? Då är vi nyfikna på dig.

Rollen
Som utesäljare hos oss säljer du allt ifrån klassiskt elmaterial till att agera ambassadör för de tjänster och lösningar som Elkedjan erbjuder. Våra kunder är riktiga elektriker som jobbar med installation och underhåll till både proffs- och privatkunder runt om i landet. Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och det är genom din höga marknadsnärvaro och förmåga att såväl utveckla som coacha våra kunder som göra att vi når våra gemensamma affärsmål.

I rollen har du nära samarbete med våra offert- och produktspecialister Du ingår i ett engagerat säljteam och placeringsort är Anderstorp alternativt Jönköping.  Resor till våra kunder i Sverige ingår som en naturlig del i tjänsten.

Personen
Vi vill fortsätta utmana och utveckla den här branschen och söker dig som agerar såväl proaktivt som konsultativt i din yrkesroll. Du bör ha genuint intresse för att utveckla långsiktiga relationer och trivs i sociala sammanhang. Rollen innebär att du självständigt planerar ditt arbete vilket kräver struktur och god prioriteringsförmåga.

Vi är nyfikna på dig med erfarenhet inom el/installationsbranschen. Kanske är du projektledare idag eller har några års erfarenhet som innesäljare men lockas av att få jobba närmre kunden. Med fullt kundansvar krävs det att du obehindrat behärskar både svenska och engelska. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg.

Erbjudandet
Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Rollen är fri vilket tillför stort eget ansvar att driva och utveckla försäljningen. Till din hjälp kommer du ha många engagerade och duktiga kollegor runtomkring dig.

Låter det här som något för dig?
Vi samverkar med HR-strateg i den här rekryteringen. Skicka in din ansökan här. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson072-214 23 87 alternativt elin.andersson@hrstrateg.se

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!