Företag

Privat

Utesäljare

Utesäljare

Vi bygger just nu Sveriges starkaste Elkedja för riktiga elektriker. Vill du vara med? Vi söker dig som vill utmana elinstallationsbranschen att ta nästa steg. Är du en proaktiv säljare med ambitioner? Då välkomnar vi dig att bli en del av Elkedjan

 

Rollen

Som utesäljare hos oss säljer du allt ifrån klassiskt elmaterial till att agera ambassadör för de tjänster och lösningar som Elkedjan erbjuder. Våra kunder är riktiga elektriker som jobbar med installation och underhåll till både proffs- och privatkunder runt om i landet. Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och det är genom bra affärsmannaskap och förmåga att såväl utveckla som stödja våra kunder som göra att vi når våra gemensamma mål.

Du ingår i ett engagerat säljteam där ni har ett nära samarbete med våra offert- och produktspecialister. Planerade resor till våra kunder i Sverige ingår som en naturlig del i tjänsten. Placeringsort är önskvärt på kedjekontoret i Anderstorp alternativt Jönköping eller Eskilstuna men vi är än mer måna om att vi är rätt för varandra än vart du bor i landet. 

 

Din profil

Vi söker en proaktiv och konsultativ säljare som vill vara med och fortsätta utmana den här branschen. Du har starkt intresse för att utveckla långsiktiga relationer och trivs i sociala sammanhang.  Uppdraget bygger på att du självständigt planerar och prioriterar din tid.

Vi tror att du kommer ifrån El/installationsbranschen och förstår termerna ute på fältet. Med fullt kundansvar krävs det att du obehindrat behärskar både svenska och engelska. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina arbetsverktyg.

 

Vi erbjuder

Du välkomnas in i en starkt entreprenörsdriven organisation där inte bara vi utan även våra kunder har ett stort intresse i att Elkedjan utvecklas och växer. Du blir en viktig ambassadör för varumärket och vårt totala erbjudande. Rollen är fri vilket tillför stort eget ansvar att driva och utveckla försäljningen. Till din hjälp kommer du ha många engagerade och duktiga kollegor runtomkring dig. Vi vinner som ett lag!

Låter det här som något för dig? Hör då av dig till rekryteringspartner Stella Rekrytering & Ledarskap. Skicka in din ansökan direkt på Stellab.se. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87.  

Varmt välkommen att bli en del av Elkedjan!