1 juli 2019

Är du vår nya kollega? Nu söker vi en innesäljare.

Elkedjan söker nu dig som vill vara med och leverera bästa möjliga service till våra kunder. I vårt team innesälj i Anderstorp är vi sex personer och du liksom övriga i teamet är en viktig kontaktyta mot våra kunder som vi hjälper med olika lösningar, ger support och inte minst hjälper dem att handla våra produkter. Då vi tydligt märker av en ökad efterfrågan på våra produkter/lösningar inom områden som Tele-, Data-, Säkerhets och KNX-lösningar ser vi också behovet av att stärka upp med denna kunskap och erfarenhet. Kort sagt, på sikt vill vi att du blir vår expert inom området!

Övergripande innehåll i tjänsten; 

  • Aktiv kundkontakt och försäljning via telefon, 
  • Rekommendera lösningar på generella tekniska frågor
  • Ta fram enklare offerter och prisförfrågningar
  • Framtagning av lösningsförslag till projekt inom ditt expertområde 
  • Leverera snabb och bästa möjliga service

Du får alla möjligheter att vara med och påverka rollens långsiktiga karaktär och det finns goda möjligheter till personlig utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand arbetar med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från elbranschen och gärna med praktisk erfarenhet från de produkter vi säljer är det en stor fördel. Då rollen också riktar sig mot lösningssälj och ansvar inom Tele-, Data-, Säkerhets och KNX-relaterade lösningar vill vi att du har extra kompetens inom dessa produkter.

Du har ett genuint intresse av försäljning och en drivkraft att vilja påverka, forma och fortsatt utveckla dina arbetsuppgifter, flöden och rutiner inom funktionen kundtjänst. Vi ser initiativkraft och engagemang som mycket värdefulla egenskaper. Eftersom rollen innehåller många olika kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och att du trivs med att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Som i många andra roller så varierar arbetsmängden över tid och därför är det viktigt att du kan prioritera och vara flexibel i ditt arbetssätt.  Arbetet kräver god vana att arbeta i Officepaketet och i något affärssystem.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig nyckelspelaren i Svenska Elkedjans utveckling. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Svenska Elkedjan AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.seUrval och djupintervjuer påbörjas först under vecka 33-34. Trevlig sommar under tiden! Hoppas vi hörs.