1 juli 2019

Bli en del av Elkedjan. Nu söker vi en offertsäljare!

Elkedjan söker nu dig som vill vara med och leverera bästa möjliga service till våra kunder. I vårt offerteam blir du en viktig kontaktyta mot våra kunder som vi hjälper med professionella offerter. Som offertsäljare kommer du att arbeta med att ta emot förfrågningsunderlag, analysera dessa och ta in och förhandla priser från våra leverantörer. När offerten är färdigställd presenterar du eller någon säljare den för vår kund, oavsett vem så bidrar du aktivt till företagets totala försäljning.  Vår huvudenhet finns placerad i Anderstorp men vi är flexibla gällande placering för dig då vi även har kontor i Jönköping och hämtlager i Eskilstuna. 

Övergripande innehåll i tjänsten; 

  • Arbeta aktivt  med offerter och prisförslag
  • Förhandla priser med våra leverantörer
  • Rekommendera lösningar eller produkter till förfrågningar
  • Presentera offert till kund
  • Leverera snabb och bästa möjliga service

Du får alla möjligheter att vara med och påverka rollens långsiktiga karaktär och det finns goda möjligheter till personlig utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand arbetar med liknande arbetsuppgifter. 
Erfarenhet från el- eller grossistbranschen och att du i någon form arbetat med de produkter vi säljer är ett krav. Förhandlingsvana och erfarenhet av att räkna på projekt eller offerter är en viktig merit. 

Du har ett genuint intresse av försäljning och en drivkraft att vilja påverka, forma och fortsatt utveckla dina arbetsuppgifter, flöden och rutiner inom teamet. Vi ser initiativkraft och engagemang som mycket värdefulla egenskaper. Eftersom rollen innehåller många olika kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och att du trivs med att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Som i många andra roller så varierar arbetsmängden över tid och därför är det viktigt att du kan prioritera och vara flexibel i ditt arbetssätt.  Arbetet kräver god vana att arbeta i Officepaketet och i något affärssystem.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig nyckelspelaren i Svenska Elkedjans utveckling. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Svenska Elkedjan AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.seUrval och djupintervjuer påbörjas först under vecka 33-34. Trevlig sommar under tiden! Hoppas vi hörs.