Proffs

Privat

31 oktober 2019

Sökes: Lageransvarig med driv, engagemang och gott ledarskap

Lageransvarig med driv, engagemang och gott ledarskap

Är ord som driv, engagemang och ledarskap något som präglar dig och ditt arbetssätt? Vill du arbeta både operativt och strategiskt i en modern och utvecklingsbenägen lagerverksamhet? Elkedjan blickar nu framåt och söker en lageransvarig, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som lageransvarig för vårt centrallager i Anderstorp har du det övergripande operativa ansvaret för att driva och utveckla vår lagerverksamhet. Tjänsten inkluderar personalansvar för cirka 25 medarbetare där du är ansvarig för den operativa och dagliga styrningen. I personalansvaret inkluderas även medarbetarsamtal och övriga uppgifter kopplat till personal. Vi ser även att dina arbetsdagar kommer innefatta

  • ledning av lagrets avdelningar, från in- och utleveranser till reklamationer
  • planering för en jämn beläggning och kapacitet av personal och utrustning
  • ansvar för att vi når de dagliga mål som finns för vår lagerverksamhet
  • operativt arbete på lagret med att plocka artiklar och sköta övriga lagersysslor
  • långsiktigt arbete tillsammans med kollegor för att utveckla lagret och dess effektivitet

Din profil
För att du ska trivas och lyckas i rollen som lageransvarig ser vi att du är en rak och samtidigt lyhörd ledare som är engagerad och delaktig i dina medarbetares arbetsvardag. Du är angelägen om att vi ska sträva mot samma mål, uppnå hög trivsel, samtidigt som vi har en hög effektivitet på det vi gör. Vi ser därför att du har goda kommunikativa färdigheter för att skapa engagemang och delaktighet hos medarbetarna.

För att vi ska utvecklas som företag ser vi att du har ett målinriktat fokus på mål, uppföljning och kundnöjdhet. Vidare är du en sann lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Sist men inte minst har du en prestigelös inställning och hjälper gärna till där du ser att det behövs.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du arbetar på ett lager eller en terminal där du hanterar pall- och paketvaror och många inkommande och utgående transporter. Du har arbetsuppgifter kopplade till personal och har gärna vana av att arbeta med kollektivanställda. Vidare är du en van IT-användare, då det kommer vara en del av ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder
Vi på Elkedjan kan erbjuda dig en spännande och utvecklande nyckelrollstjänst där du med ditt driv och engagemang själv kan utvecklas i tjänsten. För att ständigt förbättra vår verksamhet jobbar vi med den senaste tekniken. Vi är en trygg och familjär arbetsgivare som är mån om att du och dina kollegor ska trivas och må bra. Vill du bli en del av oss?

Placeringsort: Anderstorp
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Elkedjan med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 24 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.