24 oktober 2019

Sökes: Marknadsassistent med känsla för digitala kanaler

Marknadsassistent med känsla för digitala kanaler

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt marknadsteam och göra ett rejält avtryck på marknaden. Som marknadsassistent får du en aktiv roll i både förvaltningen och utvecklingen av vårt varumärke och vår kommunikation. Tonvikten av dina arbetsuppgifter kommer att ligga på att producera och publicera löpande content i våra digitala kanaler.

 I rollen ingår bland annat:

  • Produktion och publicering av löpande content till
    • Elkedjans app och intranät
    • Publik hemsida, elkedjan.se
    • Elkedjans sociala medier.
  • Produktion/originalframtagning och av trycksaker. Både för print och digitalt

Vi söker dig som har en god allmän förståelse för kommunikation. Vi ser att du har god kunskap kring olika sociala plattformar, både B2B och B2C. Förutom god känsla för färg och form är du duktig på att formulera dig i skrift. Förutom allmänt god digital förståelse arbetar du obehindrat i Office-programmen och Adobe Indesign. Övriga Adobe CS-program är meriterande.

Som person är du en doer som får saker gjorda. Du gillar variation, arbetar effektivt och strukturerat. Du är självgående och ansvarsfull samtidigt som du arbetar väl i team. Du är lättsam och har bägge fötterna på jorden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Placeringsort är Anderstorp.

Passar tjänsten ovan in på dig? Maila då in din ansökan till marknad@elkedjan.se och märk din ansökan med ”Marknadsassistent”. Vi behandlar ansökningar löpande. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:
David Johansson, Marknadskoordinator. David.johansson@elkedjan.se alt 0371-193 22