Företag

Privat

Elkedjan4 Industri

Full koll på fastigheterna med styrning

Börja mäta, få mer koll

Vad förbrukar varje fastighet och när är användningen av el, värme och vatten som allra störst? 

Mät allt eller bara det nödvändigaste
Du bestämmer hur mycket du vill mäta och därmed också veta. Du kanske har en fastighet eller så har du fler, men olika behov av mätning på respektive fastighet? Oavsett är mätning ett steg i rätt riktning när du vill få bättre koll och kontroll över förbrukningen.

Hero Start Publik Webb 1920X1080 191108 09

Spara pengar med styrning

Nu när du vet (mäter) kan vi tillsammans bestämma vad just du behöver styra och hålla ett extra öga på. Installationen tar vi såklart hand om. Från mätning till installation och styrning. Allt för att du ska få bättre koll på vad din fastighet förbrukar, och där med också börja spara pengar.

Boka elektriker

Elkedjan 190321 8645 Web

Upptäck avvikande värden i tid

Styr, mät och övervaka energiförbrukningen i dina fastigheter med hjälp av IMD = Individuell mätning och debitering. På så sätt kan du upptäcka när något sticker ut och börja felsöka tidigare.

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 03
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.