Företag

Privat

Elkedjan4 Industri

STYRA -få stenkoll på din industri

Börja med att mäta

Vill du undvika långa driftstopp i produktionen? Vill du även få koll på vad t ex. belysning och värme drar? När du börjar mäta skaffar du dig själv stenkoll och med koll kan du börja styra och fånga problemen mycket tidigare. 

Hero Start Publik Webb 1920X1080 191108 01

Undvik långa driftstopp med styrning

Efter mätning kan du gå vidare med styrning. Då har du koll på vad som drar och vad du vill ha extra koll på. Vi går tillsammans igenom och bestämmer vad just du och din industri behöver styra.

Vi tar hand om hela installationen så du kan få bättre koll och framförhållning. 

Boka elektriker

Hero Start Publik Webb 1920X1080 191108 03
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.