Företag

Privat

Mambo Digital Jpg

KLIMAT

Vi ser till så att du får ett behagligt klimat hemma. Klappat och klart, av riktiga elektriker.

Varmt och gott? Svalt och skönt? Eller både och? Vi är både ditt bollplank och löser installationen. Oavsett om det rör golvvärme, handdukstorkar, elradiatorer eller fläktar. 

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Golvvärme

Varma golv ger både en skön känsla och effektiv uppvärmning. Golvvärmen kan både gjutas in i golvet eller till och med rullas ut under golvet som en tunn folie! Med produkter från Ebeco och nVent kan vi hjälpa dig med golvvärme i alla rum, under de allra flesta golv. Fråga oss så tar vi det därifrån.

Ella Golvvärme

Elradiatorer

Olika hem och olika rum kräver olika uppvärmning. Med en smart, uppkopplad elradiator som styr sig själv (eller av dig via din mobil) får du rätt värme där du behöver den. Välj mellan en rad olika designer och kulörer för att matcha just din stil. Ihop med LVI och Adax har vi rätt elradiator för ditt hem. Vi berättar gärna mer!

Sv Se Node Tb Product Line Yali Parada Touche3 Livingroom Desktop810x810

Badrumsfläktar

Badrumsfläkt, våtrumsfläkt, frånluftsfläkt – kärt barn har många namn. En bra fläkt gör underverk för ditt inomhusklimat. Hos oss hittar du fläktar från välkända märken som t ex Pax, Fresh och Klimatfabriken. Vi vet vilken fläkt du ska ha, var du ska den och vi löser självklart installationen.

Intellivent Environment Print Tif
Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 12

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.