Företag

Privat

Header Smart Energi2

SMART ENERGI

Smart Energi

Fem ord och fem delar.
Allra bäst som en hel kedja,
men de fungerar även som enstaka delar.
Vi hjälper dig att skapa smart energi
utifrån dina krav och önskemål.

Skapa

Solenergi är det största området (det finns fler, men vi fokuserar på solenergi här). Med solenergi kan du skapa din egen el, egen energi så väl på företaget som hemma.

Det är ett område som växer lavinartat. Ett område som vi som riktiga elektriker har full koll på.

Solceller på taket eller på marken, det finns mängder av möjligheter och lösningar där du kan sänka dina energikostnader. Och även rusta för framtiden både miljö- och kostnadsmässigt.

Vi hjälper dig gärna med en kalkyl och ett personligt anpassat förslag. Testa gärna vår kalkylator i ett första steg.

Lagra

När du väl skapat din egen el, egen energi, kan du lagra den för att använda den vid rätt tillfälle, eller t.o.m. dela den med andra. 

Ett bra exempel på lagringsprincipen är elbilen. Där lagrar du energi genom att batteri, som du sedan väljer att använda som du vill och önskar.

Principerna är de samma om du vill lagra el på företaget eller hemma.
Läs mer om lagring.

Styra

En mycket viktig del. Det finns stora pengar att spara genom att styra sin el, även om du köper din el.

Här samarbetar vi med marknadens absolut vassaste aktörer. Med hjälp av systemlösningar kan du enkelt styra elanvändningen på företaget, i bostadsrättsföreningen, radhusområdet eller i ditt eget hem. Och det bästa av allt; du får facit direkt i form av rena siffror, så du ser vad du sparar. Läs mer här.

Vi kommer gärna ut och berättar om hur just din lösning skulle kunna se ut.

Ladda

Ladda elbilen/hybridbilen. Ladda på jobbet eller ladda hemma. Men vi har också lösningar på hur du kan ladda och dela på andra sätt. Kanske vill du skapa en egen kommersiell laddstation?

Idag är det nästan ett måste som företag att erbjuda laddlösningar för sina medarbetare och kunder som kommer på besök. Vi har de lösningarna och vi samarbetar med de allra bästa; bl.a. Charge Amps, Garo och Wallbox.

Det handlar inte bara om att ladda, utan om att ladda optimalt = vid rätt tillfälle och på rätt sätt.

Det finns även ett antal tjänster och lösningar som man kan koppla till sin laddbox/laddboxar. Tjänster som gör att man får ut ännu mer av sin anläggning. Bland dessa tjänster hittar vi bl.a. delning av laddbox, statistik och kanske framför allt betallösning. Det är det vi kallar LADDA+. Läs mer om LADDA+.

Dela

Skapar du överskottsel, eller kanske vill dela din laddbox eller laddstation med andra?

Vi har lösningar på det också, system som även innefattar smidiga betallösningar.

Installerat av riktiga elektriker

Vi gillar när det är enkelt. När det är lätt att använda och det bara fungerar.

När du väljer en elektriker från Elkedjan får du just det. Vi är specialister på el så du vet att du alltid får installationen utförd med högsta kvalitet i fokus.

Vi finns över hela landet, lokalt förankrade och aldrig långt borta. Vi finns här för dig. Dels när det gäller allt inom elinstallation men också när du behöver ett bollplank eller frågor uppstår.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.