Företag

Privat

Varför Elkedjan?

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Vi hjälper dig med elen. Från enklaste vägguttag eller belysning till industriautomation, solceller eller batterilagring. Svagström, starkström eller högspänning.

Vi är med dig hela vägen. Från råd och kalkyl till installation och service. En trygghet för dig.

Elkedjan är en Sveriges största rikstäckande kedja av elinstallatörer. Vi finns över hela Sverige och tillsammans är vi nästan 1900 elektriker, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vill du veta mer?

Laddbox, batterilagring, solceller eller något helt annat? Klicka vidare på någon av bildlänkarna nedan för att läsa mer.

Vill du fråga något?

Enkelt. Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi till dig. Du förbinder dig inte till något utan vi går tillsammans igenom dina frågor.

Vill du boka en elektriker?

Inga problem. Klicka i rutan högst upp på sidan och sök upp din närmaste elektriker. Du förbinder dig inte till något när du klickar ”Boka”. Vi kontaktar dig och går igenom jobbet tillsammans.

Laddväljaren

Rätt laddbox. Fast pris. Klappat och klart.

Till laddväljaren

Chargeamps Halo Kabel Tänd

LAGRA+

En komplett lösning för energilagring. I villan, på företaget eller i lantbruket. Med LAGRA+ kan du kapa effekttoppar, sälja överskottet på el och balansera din elförbrukning.

Till LAGRA+

Lagra Batterier Sv Web

LADDA+

En komplett betal- och intäktslösning för på jobbet och på resan.
En portal och en app som löser alla delar (inklusive administration). Dygnet runt.

Till LADDA+

Hero 1920X1080 230124

Solceller

Vi tar vi fram lösningar på solcellsanläggningar som passar just dig. Installerat av riktiga elektriker, som finns nära dig även för service och support efter installation.

Till solcellskalkylatorn

Nyhet 700X450 Grönteknik 221213

Ta ditt smarta hem till nya höjder.

Wiser-systemet från Schneider Electrics går att skräddasy efter dina behov och kan skalas upp när behoven blir fler. Med Wiser blir ditt hem inte bara mer intelligent, utan även säkrare, mer hållbart och anpassat efter dina vanor i hemmet. Ta kommandot över din energiförbrukning och skapa det ultimata smarta hemmet idag.

Till smart el

Montage Husbild

Inomhusklimat

Golvvärme, radiatorer, handdukstorkar och fläktar. Hemmaklimatet precis som du vill ha det.

Till inomhusklimat

Ebeco 221123