Hero Start Publik Webb 1920X1080 200504

Smart el Hemma?

Med smart el kan du styra det mesta i ditt hem. Efter ljuset utomhus eller enligt din schemaläggning. Låt till exempel ljuset tändas innan du kommer hem och släckas när du går. Vi hjälper dig hela vägen från kalkyl och rådgivning till material, installation och support.

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Boka här!

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Körde länge med timer på belysningen hemma, men fick tips att styra allt med smart el. Jag bokade en elektriker genom Elkedjan som hjälpte mig och nu sköter sig allt på egen hand. Anpassat efter solnedgång och soluppgång. 

Åke

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 18

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.