Hero Publik Webb 1920X1080 200703 Hidealite

Belysning för hemmet

Spara el och pengar på belysningen 

Visst, du kan byta ut dina gamla halogenlampor till LED, men när du ändå ser över dem, släng ett öga på armaturerna. Du kan spara både el och pengar på nya som drar mindre energi. Tänk på att nya armaturer även kan kräva installation av en riktig elektriker. Det fixar vi. 

Passar du på att lägga till styrning, får du även möjlighet att schemalägga tändning/släckning precis som du vill. När du vill. Vilket också besparar dig på flera sätt, eftersom belysningen då bara används när du vill och behöver.

Hero Publik Webb 1920X1080 201116 01

Ska du renovera eller bygga nytt?

Låt en elektriker vara med redan från start och innan du börjar riva. Det underlättar när det är dags för planering av t.ex. vägguttag och kabeldragning. Mindre krångel sen helt enkelt. 

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 04

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Vårt mål är att uppfylla dina önskemål och behov, så berätta för oss om din vision. Vi hjälper dig med belysning i hemmets alla rum, ute som inne. Från val av produkt till placering och installation.

SH Elkedjan 2020Mar10 00720Br S Low

Inomhusbelysning

Vill du få ett mysigare vardagsrum men vet inte hur du ska gå till väga? Belysning gör så mycket och kommer i oändligt många varianter och valmöjligheter. Du kan välja mellan allt från ljusets färgtemperatur, styrka och spridning, till armaturens form och utseende. 

Låter det svårt? Det är där vi kommer in så du kan känna dig trygg. Vi hjälper dig med allt gällande produktval hela vägen till installation. 

Hero Publik Webb 1920X1080 201116 06

Utomhusbelysning

Belysning utomhus är så mycket mer än bara en lampa vid entrén. Olika typer av belysning hjälper till att ta fram de fina sidorna av din bostad och din trädgård. Vi hjälper dig att hitta rätt ljus för rätt ändamål, i rätt dos. Sånt som annars kan kännas lite klurigt. 

Hero Publik Webb 1920X1080 201116 03
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Jag ville ha downlights i köket men visste inte hur många eller vilken sort som skulle bli bäst. Elkedjan hjälpte mig hela vägen och jag kände mig trygg med valet av elektriker.

Lisa

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 12

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.