Företag

Privat

3 juni 2024

Att mäta är att veta. Och man kan mäta nästan allt!

Genom att samla information från sina fastigheter kan man som fastighetsägare få kontroll – och därmed kunna anpassa och göra förbättringar. Det här är något som Simon Westberg från Oppunda El är väl insatt i, och som han jobbar med varje vecka. Under första halvåret 2024 ansvarar Simon för projektet att installera trådlös mätteknik i de kommunalt ägda fastigheterna i Katrineholm.

17 maj 2024

Dags att investera i batteri!

Nu sänker Elkedjan ribban rejält för privatpersoner som vill tjäna pengar genom att stödja balansen i det svenska elnätet. Att investera i ett eget batteri för att lagra energi blir både billigare och enklare – och ger en ännu kortare återbetalningstid.

11 april 2024

Industribelysning som håller i många år.

– Installerar vi en belysning hos ett företag, så har vi ju valt ut en bra och hållbar armatur som klarar att lysa i många, många år, säger Arto Lassila, vd och delägare på ELTT. Väljer vi lågprisprodukter till en industri kan det bli dyrt för kunden i slutändan,

25 mars 2024

Vad gör en vanlig elektriker?

Solceller, batterilagring, laddning av elbilar – det är mycket prat om smarta system, ljusstyrning, fossilfri el eller energibesparing i vår bransch.

9 februari 2024

Affärsregionmöten. Hur kul låter det? Hos oss är det jättekul!

Snart bär det av på Sverige-turné för gänget som håller i årets första affärsregionmöten för alla delägare i Elkedjan. De två sista veckorna i februari åker ett gäng från kedjekontoret runt till olika orter i Sverige och träffar massor av duktiga och engagerade delägare under en eftermiddag.

15 november 2023

Tillsammans med Circle K lanserar Elkedjan laddlösning för hem och arbetsplats

Hösten 2023 lanserar Circle K tillsammans med Svenska Elkedjan en helhetslösning för laddning av elektrifierade fordonsflottor. Det betyder att Circle Ks företagskunder nu får tillgång till Sveriges bästa stationsnätverk för laddning längs väg samtidigt som de får möjlighet att genom Elkedjan installera laddlösningar för sina elbilar hemma och på arbetsplatsen.