Banner Bostad

Wiser

Schneider Electrics smarta hem-system Wiser tar ditt smarta hem till nya höjder.

Wiser-systemet går att skräddasy efter dina behov och kan skalas upp när behoven blir fler. Med Wiser blir ditt hem inte bara mer intelligent, utan även säkrare, mer hållbart och anpassat efter dina vanor i hemmet. Ta kommandot över din energiförbrukning med Wiser och skapa det ultimata smarta hemmet idag.

Dyk in i en värld där (nästan) allt är möjligt

Titta på Wisers introduktionsfilm till för att skapa en överblick över vad smarta hem-systemet kan erbjuda dig. Glöm inte bort Schneider Electrics nya tillskott i Wiser- familjen, Wiser Energikoll. Klicka på länken nedan för att se introduktionsfilmen eller fortsätt scrolla nedåt för att läsa mer.

Klicka här för att se filmen

Spana in hur Wiser kan underlätta din vardag

Med Wiser kan du bland annat styra och kontrollera din energiförbrukning, anpassa persienner efter vädret, få omedelbara notiser om potentiella vattenskador eller anpassa rumstemperaturen i förrådet. Möjligheterna är oändliga!

 

Kom igång enkelt med ditt smarta hemsystem

Wiser smarta hem är utformat för en enkel start. Det enda nödvändiga är en Wiser gateway, och sedan kan du utöka med valfria produkter baserat på dina behov. Du har flexibiliteten att göra hela investeringen på en gång eller börja med några produkter och utöka gradvis.

Börja i liten skala.

Börja i liten skala.

Bygg på efter behov.

Bygg på efter behov.

Har du alla produkter?Håll dig uppdaterad om Wisers produkter.

Har du alla produkter?Håll dig uppdaterad om Wisers produkter.

Wiser Energikoll hjälper dig att ta kontroll över din elförbrukning och sänka dina kostnader

  • Personlig energirådgivning
  • Kontrollera din energiförbrukning i realtid
  • Analys av bostadens energianvändning
  • Styr elförbrukningen utifrån timpriset
  • Sänk uppvärmningskostnaden

Allt du behöver är en Wiser gateway och en powertag för att sätta igång

Fördjupa dig i Wisers olika egenskaper.

Din privata hållbarhetskonsult.

Med det nya tillskottet i smarta hem serien, Wiser Energikoll får du kontroll över elförbrukningen i ditt hem samt skräddarsydd energirådgivning. Genom att ha full insikt över dina eldrivna enheter i hemmet kan du ta steg mot att minska energiförbrukningen och därigenom sänka dina kostnader.

 

Sänk dina uppvärmningskostnader.

Hemmets största energiförbrukare är uppvärmningen. Med Wiser's uppkopplade radiatortermostat kan du enkelt anpassa rumstemperaturen via en app. Du kan spara energi i garderoben, förrådet och garaget, och även optimera uppvärmningen baserat på elpriserna om du har ett rörligt elavtal.

 

Förbered mysbelysningen i förväg.

Optimera din energiförbrukning genom att anpassa belysningen efter hur du rör dig i hemmet. Wiser erbjuder en rad produkter som rörelsesensorer, dimmers och strömbrytare med integrerade rörelsesensorer. Du kan dessutom anpassa belysningen efter bland annat klockslag och väder.

 

 

Din personliga vakthund!

För att öka hemmets säkerhet erbjuds en rad produkter. Till exempel kan du med Wiser's inomhus-IP-kamera övervaka utrymmen som kräver extra uppmärksamhet, som hallen eller barnrummet. Med en utomhus-IP-kamera kan du dessutom ha överblick över vad som händer runt ditt hem.

Boka elektriker

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

Om du vill läsa mer om Wiser, Schneider Electrics smarta hem-system

Wiser - ett smart hemsystem som helt går att skräddasy efter dina behov och som går att skala upp när behoven blir fler. Detta och många fler fördelar kan du läsa mer om här.

Skärmavbild 2024 01 03 Kl. 16.15.23
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.