SH Elkedjan 2021Aug Onlineevent 00007S 1920X1080 (1)

Spara el och pengar med rätt belysning

Glöm gamla lysrör, satsa på LED!

Med LED kan du spara upp till 80% el per år. Samtidigt som du får ett bättre och ett "grönare ljus" (ur miljösynpunkt).

De traditionella lysrören är i full gång med att fasas ut och tillverkningen kommer helt att upphöra under 2023. Ett gyllene tillfälle för dig att se över din belysning, byta till både bättre ljus och energisnålare armaturer.
Mindre el= mindre kostnader.

Vi vet vilken belysning du behöver.

Att välja rätt bland alla armaturer, antal lumen och lux med mera är inte alltid lätt. Men lugn. Vi kan el, vi kan belysning. Hör av dig till oss så kikar vi på din fastighet, vad ni behöver och även vad ni kan tänkas spara.

Ljusberäkning? Självklart! Våra experter hjälper dig.

Våra elektriker har ett helt team belysningsexperter bakom sig. Vi skissar upp ditt projekt, beräknar hur mycket ljus som behövs, hur mycket ljus du får med olika armaturer med mera...med mera. Allt för att du ska få en så bra och, för dig, anpassad och lönsam lösning som möjligt.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

"Vi bytte från traditionella lysrör till LED på vårt 2300 kvadratmeter stora lager. Nu sparar vi 55%/år. I pengar? 45 000:-/år!"

Kenneth Mårtensson, fastighetsansvarig

Kontakta en ljusexpert; en riktig elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.