Företag

Privat

Miljöbild ID40 Beskuren

Bättre arbetsmiljö

Ett byte från lysrör till LED skapar förutsättningar för både bättre arbetsmiljö och väldigt stor energibesparing. Vi installerar armaturer för industri och lager från tillverkare som till exempel Nokalux, Exaktor, Hide-a-lite och Fagerhult. Tillverkare med lång erfarenhet som klarar våra högt ställda krav på livslängd, kvalitet och hållbarhet.

Vi hjälper dig att ta fram en belysningslösning som passar din verksamhet samtidigt som den blir hållbar och energisnål. 

Ljusfärg, ip-klass, lumen eller styrning? Vi hjälper dig, från rådgivning och kalkyl till installation. Och du, vi finns kvar efter installation, när du behöver komplettera eller fråga något. Vi är riktiga elektriker nära dig.

 

 

Kostnadseffektiv industribelysning

Tåliga armaturer som passar för exempelvis industri, lager, stormarknad och parkeringshus. Den här typen av belysning passar även vid höga takhöjder och kan kombineras med styrning och sensorer av olika slag.

Läs om våra olika projekt >>

Allroundbelysning

I den här gruppen hittar du riktigt bra allroundarmaturer som passar för det mesta; industri och lager, men även i parkeringshus, garage, butik och källare.

Läs om fastigheten >>

Tål fukt och damm

Fukttålig och dammsäker. Den här belysningen passar lite smutsigare miljöer i industri, parkeringsgarage och verkstad. 

Läs mer här >>

Kontakta en ljusexpert; en riktig elektriker