Företag

Privat

Hero Publik Webb 1920X1080 201124 20

Vart vill du
åka idag?

Boka laddbox

Med en laddbox som matchar din livsstil och dina behov är du alltid redo för nästa resmål. Hur många mil vill du komma på en laddning till exempel? Vi hjälper dig hela vägen från kalkyl och rådgivning till material, installation och support.

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Hero Publik Webb 1920X1080 201202 GARO

Det du behöver veta
om elbilsladdning

Läs mer

Jag hade en ny elbil på väg hem och behövde en laddbox installerad. Kontaktade Elkedjan som hjälpte mig välja rätt efter mina önskemål om räckvidd och laddtid. 

Ynge Turesson

Hero Start Publik Webb 1920X1080 191108 05

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.