Företag

Privat

Elkedjan Ladda+ Lgh B

LADDA

Dags att skaffa laddbox till föreningen?

För lägenhet/BRF

Vi hjälper dig hela vägen. Oavsett hur stor eller liten din förening är. Tryggt och enkelt tar vi fram och installerar en laddlösning som passar just er som förening.  Är ni även intresserade av en enkel lösning där kostnaderna fördelas rättvist efter brukande?

Ladda BRF Illustration

Varför ska man installera laddboxar i sin bostadsrättsförening?

Statistiken visar att laddbara bilar ökar markant ute på vägarna och trenden pekar uppåt.

Med detta ökar även behovet av att ladda sin bil hemma. Som bostadsrättsförening är det viktigt att möta det ökade behovet av laddning hos sina medlemmar.

Dels för att man ökar värdet för sina medlemmar men också, och kanske viktigast av allt, för att erbjuda en trygg och säker lösning för sina medlemmar.

Vi, som riktiga elektriker, avråder starkt från laddning i vanliga eluttag med alla de risker det medför.

Kontakta oss så berättar vi mer om varför.

Hur många laddare kan man installera?

Fastighetens tillgång till el och nuvarande förbrukning styr hur mycket kapacitet som finns över för elbilsladdning. Utifrån antalet laddplatser som det finns behov av, både i nutid och framtid, är vår lösning flexibel för att fungera så optimalt som möjligt. Kontakta oss för en översyn och se vilka förutsättningar ni har.

Våra samarbetspartners inom ladd

Vi samarbetar brett med leverantörer för att ha möjlighet att anpassa lösningen utifrån förutsättningar och behov. Våra huvudleverantörer inom ladd är Wallbox, Garo, Charge Amps och DEFA, där vi kan bygga lösningar som är skalbara och kan integreras med fastighetens övriga system. Genom molntjänst får ni som förening full kontroll över laddningen och komplett debiteringsunderlag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad kan man söka för bidrag?

Via Naturvårdsverket kan man söka upp till 50%, maximalt 15.000:- per laddpunkt, av kostnaden för material och arbete vid installation. Kontakta oss så hjälper vi dig med att få ihop rätt underlag för att kunna söka bidraget under processens gång.

Hur kan man ta betalt för laddningen?

Ihop med Monta erbjuder vi en betallösning som gör det möjligt för de boende att betala för det hen laddar. Du kan dessutom ta betalt från besökande och till och med göra dina laddpunkter tillgängliga för allmänheten, och på sätt skapa en ny intäktskälla för föreningen. Du får full kontroll och koll via en portal där du ser både statistik och vad som händer i realtid.

Kontakta oss för ett möte så berättar vi gärna mer.

Elbilsladdning, Solceller och IMD

Detta är investeringar som är och blir mer och mer vanligt i bostadsrättföreningar. Vi har lösningen som får dessa att samverka med varandra och som gör det enkelt att få total överblick över hela fastighetens energiförsörjning och förbrukning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.