Företag

Privat

Elkedjan Ladda+ Laddbox B

LADDA

Vi hjälper dig hitta en laddlösning som passar dig och din fastighet.

Ladda på jobbet, ladda hemma eller ladda under shoppingturen. Oavsett vilka laddbehov du som fastighetsägare har så har vi laddlösningen för dig. 

Vi hjälper dig. Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Ladda Foretag Illustration

Beroende på vilken verksamhet du bedriver ser behovet av laddning på arbetet olika ut. Det som är gemensamt är att behovet redan är här och kommer att öka framöver. Som märkesoberoende aktör tar vi fram bästa lösningen för dig. Utifrån dina förutsättningar och dina behov.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt erbjudande

Vår unika position på elinstallationsmarknaden, med hjälp av vårt stora nätverk av leverantörer, gör att vi oavsett vem du är, kan presentera en lösning bäst lämpad för dig. Kontakta oss för ett möte så presenterar vi din anpassade lösning.

Våra samarbetspartners

Våra huvudsakliga samarbetspartners är Garo, Charge Amps, Wallbox, CTEK och DEFA. De är noga utvalda då de har produkter och tjänster som är rätt just nu men också förberedda för framtiden då ditt behov kommer att förändras.

Kontakta oss för en översyn och se vilka förutsättningar du och ditt företag har.

 

Behöver man laddbox på arbetsplatsen?

Bilbranschen är i ständig förändring. Nu mer än någonsin och vi får allt fler el- och hybridbilar på vägarna. Även om ditt företag kanske inte har egna el- eller hybridbilar kommer dina anställda att ha det och då även ha behov av laddning på jobbet. Att kunna erbjuda laddning på jobbet gör dig dessutom till en mer attraktiv arbetsgivare.

Framtidssäkra redan idag. Kontakta oss för ett möte så hjälper vi dig igång.

Hur många laddare behöver mitt företag?

Oavsett ditt behov av antal laddare styrs alltid antalet av vilka förutsättningar som finns i den fastighet du håller till i. Vår lösning är skalbar och ihop med vår kompetens som riktiga elektriker ser vi till att hitta rätt lösning för just dig. 

Kontakta oss för ett möte så berättar vi gärna mer.

Finns det bidrag och hur söker man dem?

Det finns idag två olika typer av bidrag att söka för företag och organisationer. Ska du erbjuda publik laddning söker man via Klimatklivet. Är det laddning för eget behov söker man ”Ladda Bilen”-bidraget. Båda söks via Naturvårdsverket. Låter det krångligt? Kontakta oss för ett möte så hjälper vi dig.

Kan man ta betalt för laddning på arbetsplatsen?

Absolut! Ihop med Monta erbjuder vi en betallösning som gör det möjligt för den anställde att betala för det hen laddar. Du kan dessutom ta betalt från besökande och till och med göra dina laddpunkter tillgängliga för allmänheten, t.ex. efter kontorstid, och på sätt skapa en ny intäktskälla. Du får full kontroll och koll via en portal där du ser både statistik och vad som händer i realtid.

Kontakta oss för ett möte så berättar vi gärna mer.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.