Elkedjan4 Industri

SKAPA

Flera fastigheter = flera takytor. Perfekt för solceller. Vi hjälper dig!

Sol på taket?

Solceller eller solpaneler, kärt barn har många namn men en sak är säker. Med hjälp av solceller kan du spara pengar och få kontroll över elen i dina fastigheter. Att energin sedan skapas miljövänligt och hållbart från solen, ja det är ju verkligen ett stort plus!

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 14

Hur mycket kostar solceller?

Behövs ett större eller mindre antal solpaneler? Finns det olika modeller och skillnader? Hur mycket kostar det?

Att du har många frågor är inte konstigt alls. När det kommer till priset för solceller, styrs det bland annat av önskad storlek på solcellsanläggningen, men också andra val. Men du kan vara helt lugn, vi hjälper dig med allt från svar på dina frågor till installation. 

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 18

Är du fastighetsägare?

Så här gör du för att kapa dina elkostnader.
Riktiga elektriker berättar.

Hur går det till? Frågan är berättigad, idag lovar många ”allt” inom sitt enskilda område.

Från solenergi till ladd och lagring.

Som riktiga elektriker sitter vi på helheten; kunskapen om de olika delarna och hur de fungerar ihop = det som gör att du verkligen kan kapa dina elkostnader.

Vi låter en riktig elektriker berätta;
- Många gör misstaget att satsa på en enstaka del, när det handlar om att tänka helhet. Att hitta en kombo av sol, lagring, ladd och styrning som är bäst för just dig och dina fastigheter.

Vi bygger våra skräddarsydda lösningar på fem steg; SKAPA, LAGRA, LADDA, STYRA och DELA.

Tillsammans skapar de SMART ENERGI, en kombo som kapar elkostnader, säger Jonas Thomson, Slite El del av Elkedjan.

Måste man börja med alla delar på en gång?
- Absolut inte, det viktiga är att ha en plan, och den hjälper vi dig med, det är ju vår hemmaplan som riktiga elektriker.

Men är det inte bättre att välja en specialist, som exempelvis bara jobbar med solenergi?
- Visst kan du välja en specialist, men då får du bara den enskilda delen. Inte helheten. Det är dessutom en hel apparat att själv handla upp alla enskilda delar och få allt att funka ihop.

Dessutom är vi ju specialister i form av riktiga elektriker, för alla delar handlar i grund om botten om el, något som vi jobbat med sen 1966.

Vad är det som är viktigt att tänka på som fastighetsägare?
- Helheten. Du behöver inte börja med alla delar på en gång, men du behöver en plan. Har du flera fastigheter, så finns det stora möjligheter att samordna processer. Vi hjälper dig med både plan och samordning, som riktiga elektriker. Vi kommer tillsammans överens om vilka delar vi börjar med, var den största besparingen ligger.

Det gäller sedan att koppla ihop delarna till en SMART ENERGI-lösning. Och det kan vi, vi har jobbat med el ända sedan vi föddes som kedja 1966.

Hur tar man första steget?
- Klicka här, så får du en första kontakt med en riktig elektriker, inget annat.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.