Elkedjan4 Kommersiell Fastighet
Elkedjan4 Kommersiell Fastighet
SKAPA
LAGRA
STYRA
LADDA
DELA

SKAPA

Flera fastigheter = flera takytor. Perfekt för solceller. Vi hjälper dig!

SKAPA

LAGRA

Lagra överskottet av din skapade energi för att minimera dina högsta effekttoppar. Använd överskottet senare när det behövs. Optimal användning helt enkelt.

LAGRA

STYRA

Styr, mät och övervaka energiförbrukningen i dina fastigheter

LADDA

Ladda på jobbet, ladda hemma eller ladda under shoppingturen. Oavsett vilka laddbehov du som fastighetsägare har så har vi laddlösningen för dig. 

LADDA

DELA

Dela energi mellan dina fastigheter. Eller gör dina laddboxar tillgängliga för allmänheten/kunder.

När du skapar egen energi med solceller kan du också höja värdet på din fastighet. Överskottselen du får, kan du använda som reservkraft och sänka dina effekttoppar med.

Vi hjälper dig komma igång. Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Boka här!

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.