Hero Publik Webb 1920X1080 201124 08

Lägg ansvaret hos oss. Vi tar hand om elen.

När vi tar ansvaret över företagets/fastighetens eldrift löpande, kan du fokusera på din kärnverksamhet. Med andra ord har du alltid kontroll på ekonomi, säkerhet och miljö gällande dina elanläggningar. Vi hjälper dig hela vägen från kalkyl och rådgivning till material, installation och support.

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Du startar processen (utan åtaganden eller förpliktelser) med ett enda klick i boxen uppe till vänster i bilden.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Vi ville lägga allt fokus på det vi faktiskt gör. Inte eldriften och allt vad det innebär runt omkring.  

När Elkedjan tog över ansvaret för vår eldrift, fick vi äntligen tid för sådant vi inte hunnit med förut. Samtidigt som det känns tryggt och veta att någon har full koll på elen.

Petra Skoglund

Hero Publik Webb 1920X1080 201124 14

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.