Hero Publik Webb 1920X1080 201124 16

Vill du undvika driftstopp och reparationskostnader?

Med ett serviceavtal får du löpande service och underhåll. Ett avtal anpassat efter din verklighet. Akut hjälp? Vi är snabbt på plats för att åtgärda eventuellt fel. Vi hjälper dig hela vägen från kalkyl och rådgivning till material, installation och support.

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Du startar processen (utan åtaganden eller förpliktelser) med ett enda klick i boxen uppe till vänster i bilden.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Tryggheten vi fick när vi skaffade ett serviceavtal med Elkedjan går inte beskriva. Med vår produktion som aldrig får stå stilla, känns det bra alltid ha en elektriker nära till hand. Speciellt när det gäller akuta jobb. 

Ulla Karlsson

SH Elkedjan 2018Feb 0149 1500

Alltid med Elkedjan

  • Riktiga elektriker. Inget annat.
  • Specialister på el
  • Lokal kontakt

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.