Företag

Privat

15 november 2023

Tillsammans med Circle K lanserar Elkedjan laddlösning för hem och arbetsplats

Laddning av elfordon som sker hemma och som därmed belastar hushållselen har tidigare krävt en hel del administration för en företagskund. Därför har återbetalningslösningar för laddning länge varit efterfrågat. Genom samarbetet med Elkedjan kan Circle K:s företagskunder aktivera sig för en återbetalningslösning som innebär att Circle K håller koll på alla laddningar som görs för en kunds räkning i bostaden.

Vi vet att paketerade lösningar tillsammans med säkra elinstallationer är grunden för att skynda på elektrifieringen av Sveriges fordonsflotta. Därför är vi glada att få leverera en helhetslösning med inköp och distribution av laddbox och elmaterial - installerat och klart hos kund. Allt utfört av vårt rikstäckande nätverk av riktiga elektriker med lokal förankring, säger Fredrik Klaar, affärsutvecklingschef på Svenska Elkedjan AB.

Circle K:s devis är att göra det enkelt att vara kund hos dem. Det är också syftet med det nya samarbetet med Elkedjan. Samarbetet innebär att ett helt nytt ben läggs till Circle K:s företagserbjudande, när man nu kan erbjuda laddning såväl hemma som på arbetsplatsen. Från nu kommer företagskunder med elbil kunna samla allt på sitt företagskort, såsom återbetalning, olika molntjänster och administration.

Vi är glada att ha hittat en partner som precis som vi brinner för att hitta enkla lösningar som verkligen underlättar vardagen. Vi gör detta för att erbjuda våra kunder en helhetslösning där vi dels ser till att de är utrustade med laddare, dels slipper all administration med reseräkningar på hemmaladdning, säger Magnus Cox, ansvarig för konceptutveckling för hemma- och arbetsplatsladdning på Circle K Sverige.

De laddboxar som Elkedjan tillhandahåller inom ramen för samarbetet är av märket Zaptec. Elkedjan hanterar hela flödet, från lager och installation till fakturering och garantiärenden.

Svenska Elkedjan består av cirka 160 delägare på 190 orter över hela Sverige. Elkedjans rikstäckande distribution är grunden till säkra och hållbara elinstallationer utförda av fler än 1800 egna elektriker. Inom ramen för Smart Energi fokuserar Elkedjan på paketerade lösningar, koncept och tjänster som analys, konsultation, installation och service, ofta levererade i olika former av entreprenadprojekt.

Klicka här för att läsa mer om laddbox Zaptec Go från Elkedjan.

 

För mer information, kontakta gärna:

Fredrik Klaar, affärsutvecklingschef Svenska Elkedjan AB

fredrik.klaar@elkedjan.se