Företag

Privat

24 juni 2019

Klimatklivet -installera laddstationer och gör miljön och plånboken en tjänst

Klimatklivet riktar sig mot företag, bostadsrättsföreningar och andra organisationer och är ett ekonomiskt stöd som går att söka vid installation av laddstationer. Klimatklivet hanteras av Naturvårdsverket Stödet kommer att förändras något i sin utformning mot föregående år men fungerar i stort som tidigare. 

Naturvårdsverket ihop med Klimat- och Energirådgivningen driver projektet fixaladdplats.se som samlat information kring Klimatklivet. Hittar du inte svaren du söker där så slå oss en signal så berättar vi mer om hur stödet kan användas och hur våra olika laddlösningar kan se ut. Du hittar din närmaste elektriker här.

Det är planerat två ansökningsomgångar för 2019, en i augusti och en i oktober. Vi gör vårt bästa för att hålla dig uppdaterad kring exakta datum här på elkedjan.se så kika gärna tillbaka lite då och då. Går du i ladd-tankar och vill gynna både miljön men även hålla i plånboken? Ta chansen med Klimatklivet. Vi hjälper dig att hitta en lösning som är anpassad för dig och din verksamhet!