Företag

Privat

23 juni 2020
Kopplasaekert Logo Rgb

Kopplar du el själv? Kolla här vad du får och inte får göra själv.

Kopplasäkert.se är en digital tjänst från Elsäkerhetsverket som ger snabba svar på elinstallationsfrågor. Får du installera en dimmer själv? Byta vägguttag? På Kopplasakert.se kan du söka bland ett stort antal olika eljobb och se vad du får göra själv och vad du behöver en elektrikers hjälp med. Bra va?

Elsäkerhetsverket beskriver tjänsten själva: "I Sverige får privatpersoner köpa elinstallationsmaterial i butik. Många tror också att de själva får installera det. Men om elinstallationer görs på fel sätt kan de orsaka allvarliga olyckor. För att göra det tydligt vilka elinstallationer som privatpersoner själva får göra och vilka som måste göras av ett registrerat elföretag har Elsäkerhetsverket tagit fram webbtjänsten Kopplasäkert.se. Tjänsten går att använda både i mobil, surfplatta och dator."

Vi inom Elkedjan och alla våra medlemmar står bakom initiativet. Att vi finns listade på KopplaSäkert.se innebär att du som kund alltid kan vända dig till oss med dina frågor rörande el och att vi, i vår tur, både har kompetensen och behörigheten att hjälpa dig med dina elinstallationer. Kort och gott, en kvalitetsstämpel.

Klicka på knappen nedan för att boka din riktiga elektriker från Elkedjan

Boka en riktig elektriker