Företag

Privat

23 mars 2022
Montalogored

Nytt samarbete med Monta -Betallösningar för elbilsladddning!

Antal rena elbilar och laddhybrider blir allt fler och samtidigt växer behovet kring att kunna ladda sin elbil. Förutom själva laddboxarna ser vi en enorm efterfrågan på en betallösning. Hur tar man betalt av sina anställda när de laddar på arbetsplatsen? Eller de boende i sin BRF eller sina hyresgäster? Eller rentav de besökande? Samma fråga uppstår på mer publika parkeringar. 

För att kunna möta marknadens behov och kunna fortsätta leverera laddlösningar i toppklass kan vi nu presentera vår nya samarbetspartner; Monta!

Vi kan nu erbjuda dig som företagare, BRF och fastighetsägare en betallösning som löser alla de inledande frågorna ovan. Och mer därtill. Du kan till exempel göra era laddboxar tillgängliga för allmänheten. Du bestämmer själv vad det kostar att ladda, för vem och när. Allt sköts smidigt i en portal där du får full koll och kontroll. Användaren i sin tur använder Montas egna intuitiva app.

Elbilsladdning ska vara enkelt, pålitligt och tillgängligt. Klicka här för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig/er med elbilsladdning, så berättar vi gärna mer!