Elkedjan Ladda+ Lgh2

LADDA+

Bara hos Elkedjan. Ingen annanstans.

Ladda, dela, betala

En komplett betal- och intäktslösning för elbilsladdning.
En portal och en app som löser alla delar (inklusive administration). Dygnet runt.

Med Elkedjans laddlösning LADDA+ är det enkelt att ladda bilen, du får minimal administration och full kontroll över kostnaden var du än är – hemma, på resan och på jobbet. Allt-i-ett.

LADDA+ fungerar lika bra för det jättestora företaget med mängder av företagsbilar som för den privata laddboxen hemma i garaget. Och installationen görs alltid av en riktig elektriker. En trygghet för dig.

För företaget

För företaget som behöver en laddlösning på jobbet, för medarbetarna. Men LADDA+ är också en affärsmöjlighet genom att låta laddarna vara öppna/publika.

Läs mer >>

Ladda tjänstebilen hemma

Med LADDA+ kan företaget erbjuda tjänstebilsförare laddning både på jobbet och hemma. Allt med full kontroll ner till den enskilda brukaren och laddboxen.

Läs mer >>

BRF / hyresrätt

En enkel lösning där kostnaderna fördelas rättvist efter brukande. Alla enskilda transaktioner fullt redovisade på en samlad faktura

Läs mer >>

Elkedjan Refcase Bjorkhaga3beskuren Morkare

Peter valde LADDA+ till både Björkhaga Hotell och Mullsjö Hotell för kunder och personal - en lösning som genererar en extra inkomst utan extra administration

Läs mer

PS, vi väljer, säljer och installerar de vassaste laddlösningarna. Och inte nog med det; vi hjälper dig att skapa SMART ENERGI rakt igenom. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker.

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.