Företag

Privat

Garo Are Elladdare 69

Betallösning...och så mycket mer

Få ut max av din laddbox. Så enkelt som möjligt. Säg hej till LADDA+

LADDA+?

När många andra gör det komplicerade ännu mer komlicerat eller till och med komplicerar det enkla, så vill vi göra tvärtom. Vi vill förenkla det komplicerade. LADDA+ är just det, enkelt.

Inom vårt område LADDA (del av Smart Energi) så ryms allt som har med elbilsladdning att göra. Det finns sedan en rad tjänster och lösningar som man kan koppla till sin laddbox/laddboxar. Tjänster som gör att man får ut ännu mer av sin anläggning. Bland dessa tjänster hittar vi bland annat delning av laddbox, statistik och kanske framförallt betallösning.

LADDA med lite extra helt enkelt. LADDA ihop med fler tjänster. LADDA+.

Hero 1920X1080 230124

Kan jag ha LADDA+?

Svar ja! Oavsett om du vill ha hjälp med en ny laddbox eller vill ansluta en befintlig. LADDA+ fungerar med alla varumärken av laddboxar. LADDA+ formar sig efter din vardag, oavsett om du är privatperson som bor i villa, sitter i styrelsen för en BRF eller driver ett företag med publik laddning.

2919 Ca38d86b Fb3a 4A3d 9065 Fc5d84673457

Nyttan?

För villan = ladda när elen är som billigast. Sälj laddning när du inte behöver laddboxen själv.

För företaget = laddlösning på jobbet, för medarbetarna, men också som en
affärsmöjlighet där laddarna är öppna/publika.

För både företaget och hemmaladdaren = en lösning där företaget kan erbjuda
medarbetare laddning både på jobbet och hemma. Allt med full kontroll ner till den enskilda brukaren och laddboxen.

För brf;en eller hyresrätten = en enkel lösning där kostnaderna fördelas rättvist
efter brukande. Alla enskilda transaktioner fullt redovisade på en samlad faktura.

För laddning ”överallt” = få tillgång till ett helt nät av laddare över hela Sverige.
Sök, ladda och betala, samlat i en portal, en app. Allt i ett.

200608 AUDI Etron Semipublic CM2 03

För villan

Ladda+ fungerar lika bra för dig som bor i villa. Du får full kontroll och koll på dina laddboxar och ladda så smart som möjligt.

Du kan till exempel välja att ladda när elen är som billigast och även låta andra ladda via dina laddboxar när du inte
använder dem, och ta betalt.

Matris Exkl Pris3

För lägenhet/BRF

Med LADDA+ får du både ut mer och får full kontroll på fastighetens laddboxsystem, utan att riskera övriga fastighetens behov av ström. Du höjer samtidigt fastighetens värde och öppnar upp för intäkter eftersom laddpunkterna öven kan öppnas för allmänheten. Samtidigt som allt hålls enkelt, lätt att använda och med minimal administration.

Vi kan även erbjuda totallösning som inkluderar administration och årlig service på laddboxarna vilket ger dig ett system som håller över tid.

Enkelt för användaren, full koll och kontroll, support 24/7. LADDA+ är det rätta valet för dig som hyresvärd eller styrelsemedlem i en BRF helt enkelt!

Matris Pris 2305262

För företag

Dags att satsa på laddboxar? Helt rätt! Se till att få ut maximal nyttjandegrad på företagets laddboxar genom att låta rätt användare få tillgång till dem oavsett dag eller tid på dygnet.

LADDA+ gör det även enkelt för ekonomiavdelningen att få kontroll över företagets elbilar och den laddning som sker på  företaget, hemma och publikt. Anslut nya eller befintliga boxar.

Allt samlat på ett ställe, smart och enkelt. 

Matris Pris 230526
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.