Elkedjan Ladda+ Lgh2

LADDA+

Bara hos Elkedjan. Ingen annanstans.

Ladda, dela, betala

En komplett betal- och intäktslösning för elbilsladdning.
En portal och en app som löser alla delar (inklusive administration). Dygnet runt.

Med Elkedjans laddlösning LADDA+ är det enkelt att ladda bilen, du får minimal administration och full kontroll över kostnaden var du än är – hemma, på resan och på jobbet. Allt-i-ett.

LADDA+ fungerar lika bra för det jättestora företaget med mängder av företagsbilar som för den privata laddboxen hemma i garaget. Och installationen görs alltid av en riktig elektriker. En trygghet för dig.

För företaget

För företaget som behöver en laddlösning på jobbet, för medarbetarna. Men LADDA+ är också en affärsmöjlighet genom att låta laddarna vara öppna/publika.

Läs mer >>

Ladda tjänstebilen hemma

Med LADDA+ kan företaget erbjuda tjänstebilsförare laddning både på jobbet och hemma. Allt med full kontroll ner till den enskilda brukaren och laddboxen.

Läs mer >>

BRF / hyresrätt

En enkel lösning där kostnaderna fördelas rättvist efter brukande. Alla enskilda transaktioner fullt redovisade på en samlad faktura

Läs mer >>

Elkedjan Refcase Bjorkhaga3beskuren Morkare

Peter valde LADDA+ till både Björkhaga Hotell och Mullsjö Hotell för kunder och personal - en lösning som genererar en extra inkomst utan extra administration

Läs mer

PS, vi väljer, säljer och installerar de vassaste laddlösningarna. Och inte nog med det; vi hjälper dig att skapa SMART ENERGI rakt igenom. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Vi berättar gärna mer.