Elkedjan4 Villa

LAGRA

Använd direkt, spara eller dela energiöverskottet tillsammans med andra.
Hur då? Vi hjälper dig.

Därför ska du satsa på batterilagring

Får du el över från dina solceller? Den elen du inte säljer, kan du lagra i ett batteri. Batteriet hjälper sedan till när elen behövs som mest. En bra buffert helt enkelt som du kan jämna ut de höga eltopparna med. Till exempel när du både behöver ladda bilen, starta ugn, tvättmaskin, diskmaskin och andra strömkrävande prylar samtidigt.

Slipp höja din säkring för bara någon timmes effekttopp.

Hero 1920X10802

Batteri + solceller = maximal nytta

Välj en hybridväxelriktare som både är framtidssäkrad och kan hantera lagring. Eltopparna balanseras ut och du får istället ut maximalt av din solcellsanläggning.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.