Elkedjan4 Villa

STYRA

Styr dina elapparater och belysning och få en bostad som anpassar sig efter dig. Inte tvärtom. 

Att mäta är att veta

Hur mycket laddar du? Hur mycket el sparar du i batterilagringen? Hur mycket producerar solcellerna? Vad gör du åt just nu? 

Alla dessa delar kan du få koll på genom att mäta.
Vill du bara hålla koll på hur mycket du laddat? Eller gillar du att ha koll på allt? Lugn, vi hjälper dig komma igång med mätningen och sedan anpassar vi styrningen efter dig. Har du koll, vet du också vad du behöver göra. 

Hero 1920X10805

Frusna vattenrör, inbrott eller möss som äter sönder elledningarna?

Du är inte ensam om du är orolig för några av de allra vanligaste problemen i våra fritidshus. Tillsammans med Wiser har vi tagit fram smarta kit som hjälper dig att hålla koll. Det enda du behöver är en wifi-uppkoppling, inga andra månadskostnader tillkommer.
Och du, Wiser-systemet passar precis lika bra för att hålla koll hemma i din vanliga bostad. 

Vattenläcka Shutterstock 446609 Beskuren

Efter mätning kommer styrning

När du skaffat dig koll med hjälp av mätning, får du äntligen chans att påverka. Styra helt enkelt. 

Vadå styrning?
Ska du åka till stugan eller vara hemma över helgen? Schemalägg styrningen av värme och belysning baserat på när du är där. Du sparar pengar och el utan att du behöver rucka på några bekvämligheter. Stugan, ja den är fortfarande lika varm och upplyst när du kommer dit fredag kväll...

Läs mer om att spara el med hjälp av styrning, både när det gäller belysning och värme.

Hero 1920X10802

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.