Företag

Privat

DSC05402

Belysning för industri, lager och när det är höga höjder.

Belysning för industri passar inte bara verkstad eller annan produktion. Samma belysning passar lika bra för bilverkstad, stormarknad, godsmottagning, logistikcentrum eller lager.
Ofta är det lokaler med höga takhöjder där montage och underhåll är besvärligt. Trånga lagergångar och höga takhöjder kräver också höga ljusflöden för att få tillräckligt mycket arbetsljus för personalen.
Våra elektriker finns över hela landet och vi hjälper dig hela vägen. Från belysningslösning som passar din verksamhet till installation och service.
Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

 

SP Maskiner, Ljungby

Hos världsledande tillverkaren av skördeaggregat sitter det LED-belysning med tänd/släck-funktion i en del av lokalerna sedan ett par år tillbaka. Skillnaden mellan gammal och ny belysning är märkbar - och mätbar. Nu planerar man att byta ut belysningen i fler lokaler.

Läs mer >>

Hårds Transport, Ljungby

I maj 2024 installeras ny belysning i Hård Transports lagerlokaler. Belysningen kommer att styras med en rörelsesensor och bytet innebär att man använder hälften så många armaturer, från 242 stycken T5 lysrör till 121 stycken LED-armaturer med IP-klassning 23.

Läs mer >>

Grundkunskap om belysning är viktig

Utfasningen av lysrör gör tyvärr att det dyker upp tillfälliga aktörer på marknaden. För oss är det viktigt att både leverera bra produkter och göra ett bra jobb, vi vill ju behålla kunden i många år framöver, säger Peter Avertoft, delägare och operativ chef på ELTT i Ljungby

Läs mer >>

Kontakta en ljusexpert; en riktig elektriker