Elkedjan4 Radhus

DELA på solceller

Solceller på ett tak = energi till hela föreningen

Flera hus och tak, men bara ett som står optimalt placerat för solceller? Dela på solcellerna! Ett hus med solceller kan dela solenergin till andra hus på samma fastighetsbeteckning. På så sätt kan de husen som kanske står i skugga, ändå nyttja solenergin. Kanon ju!

 

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 16

IMD = Individuell mätning och debitering

Vad betyder det då? Med andra ord, kan man säga att du mäter hur mycket varje hushåll i din BRF gör åt och ska betala. Inte mer eller mindre, utan bara så mycket som faktiskt går åt. Rättvist, eller hur?

Utöver detta, behöver du bara ett enda elabonnemang. Sammanlagt betalar alla mindre, men får mer. Både styrelse och hushåll får koll på förbrukningen där kostnaden blir så mycket mer rättvis när den också blir individuellt baserad. 

Hos BRF Kungsfågeln i Strängnäs mäter man numera sin elförbrukning för att sedan fördela kostnader rättvist. Läs om projektet via länken nedan.

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 10
Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.