Elkedjan4 Hyreshus
Elkedjan4 Hyreshus
SKAPA
LAGRA
STYRA
LADDA
DELA

SKAPA

Att skaffa solceller som bostadsrättsförening fungerar optimalt tillsammans med gemensamhetsel. Du kan spara energi samtidigt som du har möjlighet att dra av momsen

Boka solceller

 

LAGRA

Lagra och spara den energi som blir över och använd den när det behövs.

LAGRA

STYRA

Vi hjälper dig och din förening att få full koll och kontroll på fastigheten.

LADDA

Vi hjälper dig hela vägen. Oavsett hur stor eller liten din förening är. Tryggt och enkelt tar vi fram och installerar en laddlösning som passar just er förening.

LADDA

DELA

Skapar din förening överskottsel som ni vill dela? Eller vill du dela din laddbox eller laddstation med andra? Vi hjälper dig och tar fram en lösning som passar just din förening.

DELA

 

Vi hjälper dig hela vägen. Oavsett hur stor eller liten din förening är. Tryggt och enkelt tar vi fram och installerar en lösning som passar er som förening.

Vi är riktiga elektriker. Inget annat.

Boka här!

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.