Elkedjan4 Radhus

LAGRA

Lagra el från solcellerna som buffert

När flera gör åt mycket el samtidigt skapas effekttoppar. Som när flera duschar samtidigt eller ska laga mat vid samma tid på kvällen. Med el lagrat i ett batteri slipper du höja säkringen för att ta höjd för detta.

Ett batteri kombinerat med fasbalansering till dina solceller hjälper till att balansera ut topparna, som en buffert. Då kan du i vissa fall till och med sänka din säkring istället. 

Vi hjälper dig komma igång!

Hero Start Publik Webb 1920X1080 200323 13

Sol på ett hus, el till alla

Sedan början på 2022 får du låna el mellan dina hus inom samma fastighetsbeteckning. Perfekt för BRF! Har du solceller på ett hustak kan de andra husen vara med och dela på elen. Ett hus som annars står helt i skugga, kan med andra ord ändå nyttja solcellerna.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.