Företag

Privat

Elkedjan4 Villa

LADDA

Elbilsladdning och optimal laddning. Vi hjälper dig hitta rätt.

Det börjar bli allt mer självklart att kunna ladda bilen på jobbet, som det är att ladda hemma. Att ladda optimalt borde vara lika självklart = att ladda på rätt sätt, vid rätt tillfälle.  

Vi kan hjälpa dig med både laddning och en optimal sådan. Vi är riktiga elektriker. Inget annat. 
Boka här!

Köpa laddbox hemma? 3 tips av riktiga elektriker.

Det handlar väl bara om att hitta det lägsta priset? Eller?

Det är lätt att falla i fällan att bara se priset som den enda faktorn.

Men det finns faktiskt andra saker man bör kika på, vi låter en riktig elektriker berätta. Säg hej till Ola Davidsson, Eksjö Elteam del av Elkedjan:

-Det första du bör kolla är hur din strömförsörjning ser ut. Enkelt uttryckt att den är säker och att den ger möjligheter att kunna utnyttja laddboxens kapacitet. Här finns flera alternativ; alltifrån installera det man kallar lastbalansering, till att byta till en större huvudsäkring.

Det andra är givetvis vilka andra krav du har på laddboxen. Det gäller digital uppkoppling och digitala kringtjänster, men även rent praktiska saker som hur många bilar du vill ladda.

Det tredje är att tänka ”framtid redan nu”. Då menar jag att man ska förbereda sig på det som kallas SMART ENERGI. Tänk inte bara ladd, utan hur du i förlängningen kan skapa och lagra din egen energi. Genom exempelvis solceller och egna batterihubbar. Även dela, det vill säga sälja, den överskottsel du producerar.

Den här helhetskunskapen har vi som riktiga elektriker. Vi gör den här typen av analyser och installationer varje dag, över hela Sverige. Vi har även valt ut de laddare som vi tycker är de bästa och mest prisvärda.

Är du sugen på att få kontakt med en riktig elektriker? Fyll i dina uppgifter här nedanför så får du hjälp med både analys, laddbox och installation.  Du kan också köpa din laddbox direkt via vår Laddväljare. Enkelt, inkl installation, till fast pris. Klappat och klart helt enkelt.

Installation

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak. Och vi finns på plats nära dig. Även efter köpet. Vi är riktiga elektriker över hela Sverige.

Boka elektriker

Välj en riktig elektriker, alla elarbeten ska skötas av proffs. Vi jobbar bara med el, så vi kan verkligen det vi gör. En trygghet för dig. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan, så jobbar inte vi. Förtroende är A och O för oss, det förtjänar vi genom att göra bra jobb.