Företag

Privat

25 april 2019

Äntligen. Nya elkedjan.se är här!

Elkedjan -din närmaste elektriker

Det händer mycket på Elkedjan. Vi har renodlat vår verksamhet och på ett sätt gått framåt genom att gå bakåt, tillbaka till våra rötter; att vara din närmaste elektriker. Ett stort steg i att vara din närmaste elektriker är att finnas där när du behöver oss. 

Nya elkedjan.se har fått ett ordentligt lyft och du hittar nu enkelt din närmaste elektriker. Under Tjänster berättar vi om allt vi kan hjälpa dig med, aovsett om du är proffs- eller privatkund.

 

Vill du vara med?

Med i skrivande stund över 1600 elektriker på 190 orter finns vi alltid nära och kan ta oss an större projekt och avtal som kräver större täckning, rentav riks. Letar du efter en samarbetspartner inom elinstallation med engagemang och kompetens? Läs mer här.

Är du en leverantör som tror att du kan bidra till att leverera lösningar i toppklass till våra kunder? Kontakta oss och berätta mer!

Driver du ett eget elinstallationsbolag idag och vill vara en del av nåt större? En del av Elkedjan? Kontakta oss och låt oss berätta om alla fördelar med att vara en av Sveriges största rikstäckande kedja för elinstallatörer.

 

Allt detta och så mycket mer hittar du här på sidan. Visst låter det spännande?